Gastenboek


Wij hebben een NIEUW Gastenboek!!!! In het Nieuwe Gastenboek kun je
zelf gelijk je ervaringen beschrijven.
Kerst 2012 in Casa BMP door Riet en Ben 3, Budens ~ Algarve, Portugal Kerst 2012 in Casa BMP door Riet en Ben 2, Budens ~ Algarve, Portugal Kerst 2012 in Casa BMP door Riet en Ben 2, Budens ~ Algarve, Portugal Kerst 2012 in Casa BMP door Riet en Ben 4, Budens ~ Algarve, Portugal
Wat doen jullie met de Kerst, vroegen de kinderen vanuit Nederland. Meestal zijn we met een van de Kerstdagen wel bij elkaar. Maar deze keer zaten wij in Portugal, in Casa BMP in Budens. Prachtige locatie trouwens!
We hadden in Lagos al gekeken, wanneer er ergens een Kerstnachtdienst zou zijn maar Marianne had gezegd: Waarom gaan jullie niet hier in Budens? Ja, dat was ook een mogelijkheid. Op een briefje in een kerk in Lagos stond namelijk dat er op 24 december om 22.30 uur een Kerstnachtdienst zou zijn in Budens. Dan gingen we daar maar eens heen!
Hier volgt een verslagje.

Een klein Kerstnachtdienstje in een heel klein Portugees dorpje.

Toen iedereen binnen was, waren er 19 mensen, 3 mannen en 16 vrouwen. Met de pastoor er bij 20. Achterin het kerkje stond iets dat op een kerststalletjes leek. Met bakjes bieslook als jong fris groen
er omheen. En zo´n zee-dennentak met hele lange naalden. Hebben wij ook in huis, andere zie je
hier niet. Het was wat rommelig net of ze het ergens niet over eens waren. Maar dat gebeurde steeds. Opeens moest iedereen naar buiten. Deur dicht. Pastoor klopte op de deur. Oud vrouwtje deed open. Ja, er was plaats voor ons en we mochten allemaal naar binnen. Weer even overleg. Een vrouw pakte het kindje Jezus uit het kerstgroepje voor in en bracht het naar buiten. Toen begon het kerstverhaal met een Powerpointpresentatie op de muur. Teksten uit de bijbel. Liederen,waarvan we, als ze klaar waren, pas door hadden wat er gezongen was. Moeilijk dat Portugees!
Plaatje van de kerk in Bethlehem. En van de geboortegrot. Daar zijn we geweest!
Nu moet Jezus er weer bijgehaald worden. Dat mocht een meisje doen maar ze kon hem eerst niet vinden. Haar moeder hielp haar met zoeken. Haar zusje was al ingeschakeld om op gezette tijden
met een belletje te rinkelen. Ze deed het een beetje giechelend.
Een foto van een schaapskudde hier uit de buurt. En herders.
Eindelijk iets wat we mee konden zingen. Gloria in Excelsis Deo. Een paar vrouwen hadden al een stukje tekst gelezen, nu zong een vrouw een heel stuk tekst/lied voor maar ze werd steeds verbeterd door de pastoor, terwijl ze een hele goede stem had. Als de mensen daarna in moesten vallen, was
het steeds te hoog of te laag. Zo ging het kerstverhaal aan ons voorbij.
Opeens werd er door iedereen gezoend, ook de pastoor deed mee. Er werden kushandjes naar ons toe geworpen. Ook door meneer pastoor.
Maar ´t was nog niet klaar. Iedereen moest het kindje Jezus zoenen, ook wij. Een kushandje mocht ook. Weer zingen o.a. Komt allen tesamen en Stille nacht. Tekst werd geprojecteerd maar als de zin uit was, waren wij nog aan het begin. Moeilijke taal. Maar gelukkig werd alles heel vaak herhaald. Leerden we nog wat Portugees ook.
En tegen half 12 konden we allemaal naar huis, door iedereen een Feliz Natal en Boa Noite toegewenst.
Een heel speciale Kerstnachtdienst! Dat was het!
Ben en Riet
Casa BMP December 2012


Hallo Marianne,
Pfff…. alweer een tijdje thuis.
We verlangen terug naar Portugal.
De mooie rotsformaties aan de Westkust, de pittoreske vissersdorpjes, maar vooral de ontmoeting met een groot aantal dolfijnen.

Geweldig!
Minuten lang omringt door dolfijnen, een zalig gevoel.
Rond, langs en onder onze boot een groot aantal gezonde in het wild levende dolfijnen.
Echt, een onvergetelijke belevenis!!

Je vroeg de link van onze dolfijnen ervaring ......
Hier is hij dan!!
Ik heb aan het stukje film niets veranderd / niets geknipt.

Portugal ~ Algarve - Dolfijnen op open zee.

In het gastenboek van Irma en Ed hebben we een heeeeelllleeeeee lange tekst achtergelaten.
Onze leuke ervaringen en geweldige uitstappen staan erin.
Groetjes en misschien tot ziens xxx
Carine en Lucien
May en Gaston
België
Villa PHL Juli 2012


Casa BEA 1 Henk Bea, Algarve, Portgal Casa BEA 2 Henk Bea, Algarve, Portgal Casa BEA 3 Henk Bea, Algarve, Portgal Praia da Luz 4 Henk Bea, Algarve, Portgal Praia da Luz 5 Henk Bea, Algarve, Portgal
Praia da Luz 6 Henk Bea, Algarve, Portgal Praia da Luz 7 Henk Bea, Algarve, Portgal Praia Marinha 8 Henk Bea, Algarve, Portgal Praia Marinha 9 Henk Bea, Algarve, Portgal Carrapateira Westkust 10 Henk Bea, Algarve, Portgal
Praia de Castelejo 11 Henk Bea, Algarve, Portgal Praia da Alvor 12 Henk Bea, Algarve, Portgal
Beste Marianne,
Wat hebben we een geweldige tijd gehad in Casa BEA in februari 2012.
5 weken lang elke dag zon hadden we niet verwacht maar wel gekregen! Overwinteren werd een nog groter feest door de schitterende lokatie in Praia da Luz, een huis van alle gemakken voorzien.
We werden warm ontvangen door jou, Marianne ( de houtkachel brandde en de wijn stond klaar!)
Als er wat was – zoals een kapotte ruit van de huurauto die we bij je gehuurd hadden - stond je voor ons klaar en regelde e.e.a.! Kortom jouw “aanwezigheid op de achtergrond” was heel fijn.
s’ Morgens ontbijten in de zon en ’s middags volop zon in de mooie tuin of het balkon met lekkere ligbedden.. ’s Avonds vaak genieten van mooie zonsondergangen achter de heuvel met de mooie palmen.
Er is heel veel te bekijken in de Algarve van Portugal en je kunt mooie wandelingen maken over de rotsen of de stranden. Ook de prachtige westkust is heel goed te bereiken en een aanrader.
Praia da Luz op loopafstand voor een “happy hour”. Ook een aanrader!
Met dank en lieve groet aan Marianne,
Bea en Henk de Graaf

Casa BEA Februari 2012


Aktiefoto van Quirine & Vivienne, Lagos ~ Algarve, Portugal Lagos Slavenmarkt, Algarve, Portugal Lagos loopbrug, Algarve, Portgal
Beste Marianne,
Wat hebben wij een heerlijke tijd gehad in Villa JRD in Lagos, Algarve!
Met een gezin met 2 kleine kinderen (4 en 6 jaar) was het goed toeven, zowel in het huis als in de omgeving.
Het huis is van alle gemakken voorzien: 2 aparte slaap- en badkamers, beiden met aparte WC, een fantastische keuken met een aparte bijkeuken met een grote ijskast en vriezer, een woonkamer met TV en DVD (en Nederlandse televisue, leuk als je kleine kinderen hebt) en een geweldige tuin met goed zwembad (met trap en ondiep stuk voor de kinderen) incl BBQ, ligbedden, loungebanken.. Een beter huis hebben we ons niet kunnen wensen.

Ook de omgeving was top. Met onze gehuurde auto zaten we overal dicht in de buurt: supermarkten, het centrum en haven van Lagos en diverse stranden. Naast de diverse stranden van Lagos zijn we ook naar andere stranden in de buurt gegaan zoals die in Praia da Luz. Tevens hebben we diverse plaatsjes bekeken en zijn we een dag naar Slide & Splash gegaan. Kortom een vakantie die alles heeft voor een gezin met (kleine) kinderen!
Marianne, jij dank voor de goede service. Altijd heel snel een enthousiast antwoord.
We komen graag weer eens terug!

Rutger & Marielle
Quirine & Vivienne
Villa JRD Augustus / September 2011


Lagos, Algarve, Portugal Lagos Vismarkt, Algarve, Portgal
Dag Marianne,
Intussen zijn wij teruggekeerd van onze vakantie, in het appartement (TLB) van Piedade in Lagos, Algarve.
Het totaal is ons heel goed bevallen. De ontvangst was allerhartelijkst en het was natuurlijk fijn dat wij werden opgehaald van het treinstation.
Het appartement zelf was uitstekend en voldeed aan al onze wensen. Misschien dat we er vanwege onze uitstapjes niet voldoende gebruik van hebben gemaakt (bijvoorbeeld van de keukenvoorzieningen), maar dat hebben we onszelf aan te rekenen. Het was er erg rustig, wat ook wel te danken was aan het feit dat er verder nauwelijks gasten waren.
Want we hebben wel gemerkt dat het gebouw tamelijk gehorig is, zodat je gemakkelijk de gesprekken van de buren kunt volgen, zeker als die midden in de nacht plaatsvinden. Uiteraard kun je niet verwachten dat iedereen uitsluitend fluistert. Dus verder geen probleem.
We hebben mooie wandelingen gemaakt over de kliffen en in het binnenland (bijv. bij Monchique). En verder natuurlijk de gebruikelijke toeristische dingen gedaan (westpunt, strand, terrasjes, enz.).
Lagos is een mooie en gezellige stad; vooral aan de vissershaven (mijn voorkeur). Nog hartelijk dank voor de goede begeleiding voorafgaande aan onze reis en ons verblijf vakantie in de Algarve. Voortreffelijk!

Met vriendelijke groet,
mede namens Nannie en Teja, Jan
Appartement TLB Augustus / September 2011


Villa JPM Aileen en Alex, Algarve, Portgal Villa JPM Aileen en Alex, Algarve, Portgal Villa JPM Aileen en Alex, Algarve, Portgal Villa JPM Aileen en Alex, Algarve, Portgal Villa JPM Aileen en Alex, Algarve, Portgal
Hoi Marianne,
Terug in reality na onze heerlijke 10 dagen in villa JPM nabij Lagos.
Natuurlijk gelijk weer druk aan het werk, daarom onze holiday story ietsje verlaat.

Na onze snelle vloeiende boeking via jou hulp op naar Portugal. Na onze ontmoeting bij de Intermarche in Lagos op weg naar villa JPM (ongeveer 15 minuutjes). Toen we bij de eigen gate van de villa kwamen waren we al over enthousiast en dat werd alleen nog maar meer toen we de villa en en het uitzicht zagen. WOOOOOOW, nog veel mooier dan we ons hadden voorgesteld. Wat een uitzicht, een heerlijk zwembad, een nieuwe villa, moderne inrichting, grote keuken en een heerlijke buitendouche. De volgende dagen heerlijk rustig geslapen, ontbijten na een ochtend plons, lekker niksen en s´middags met de auto naar omringende strandjes met prachtige kleine dorpjes. Soms s´avonds uit eten, soms bbq, steengrillen of eten uit de steenoven, alles in de prachtige buitenkeuken van de villa. Vaak even boodschapjes doen in het vlakbij gelegen Odiaxere bij het heerlijke bakkertje en het lokale afhaal piri piri restaurantje. De avond sloten we vaak af met een prachtige zonsondergang en schitterende sterrenhemel.

Niet alleen de luxe villa heeft onze vakantie perfect gemaakt maar ook jou persoonlijke benadering. Dat begon al met het reserveren van de villa met je uitgebreide info mails, ons zeer smakkelijk welkomst etens pakket die we kregen bij binnenkomst, je handige tips en je betrokkenheid bij de rest van onze vakantie. Een dikke 10 voor de hele organisatie. Wil je de lieve eigenaars van de villa bedanken voor de zeer smaakvolle Medronho. Marianne, hartelijk dank voor onze geweldige vakantie. We plannen absoluut nog een keer terug te komen naar villa JPM en hopen je dan weer te zien.

Groetjes Aileen en Alex
Villa JPM Augustus / September 2011


Seafaris, Glass Bottom boot, Algarve, Portugal Hallo Marianne,
Het huis was supertof en alles in orde.
Je hebt er alles bij de hand wat je nodig hebt in een vakantiehuis als ook gewoon thuis.
Hele vriendelijke toffe mensen die Ed en Irma.

We hebben genoten van onze boottocht met Seafaris.

En Marianne , je hebt goed voor ons gezorgd! Dank u wel.

Hopelijk tot later. Want we komen zeker nog eens terug naar Portugal.

Groetjs San en co, Tildonk België
Villa PHL Augustus 2011


Westkust, Algarve, Portgal Heerlijke tijd gehad in Villa MLG. Echt een super luxe huis, met prachtige tuin.
Tussendoor werd het huis zelfs nog schoongemaakt en kregen we nieuwe handdoeken. Ook de tuin en het zwembad werden perfect onderhouden.
Marianne had niets teveel gezegd en het was nog mooier dan op de foto’s!
Wij houden niet zo van de toeristische drukte en hoogbouw van bijvoorbeeld Albufeira en Portimao.
De ligging van Parque da Floresta was voor ons dan ook perfect. De omgeving straalt een weldadige rust uit, het park zelf is schitterend en goed onderhouden. Binnen een paar minuten rijden ben je bij prachtige baaitjes, maar het is ook mogelijk om binnen afzienbare tijd naar de westkust te rijden als je van hoge golven houdt. Salema is een gezellig dorp om heerlijk te eten en als je van meer vertier houdt, liggen Luz en Lagos op ongeveer 20 minuten rijden. De service van Marianne was erg goed. Een hartelijke ontvangst en duidelijke, efficiënte informatie over alles wat er te doen is in de omgeving. Op al mijn vragen kreeg ik altijd supersnel antwoord, niks was te veel!
Kortom, wij hebben een heerlijke tijd gehad en komen zeker terug!

Caroline en Simon, Den Haag
Villa MLG Augustus 2011


Villa JPM Keukenprinsen, Algarve, Portgal Villa JPM Keukenprinsen, Algarve, Portgal
Hoi Marianne!
Daar ben ik dan eindelijk eens: inmiddels zijn we alweer 3 weken terug uit Portugal! sszucht...
Het was onze eerste vakantie in Portugal en is bijzonder goed bevallen. De Westkust is werkelijk schitterend en de jongens vonden vooral de hoge golven ´vet cool´. Met de body-boards hadden ze de grootste lol.
Werkelijk prachtig zijn de stranden bij b.v. Carrapateira. Overal is ook zo goed te komen dankzij de uitstekende verkeers-infrastructuur in de Algarve.
Villa JPM is prachtig gelegen. Het was een eer om de eerste huurder te zijn. Het uitzicht vanaf het grote terras is fantastisch mooi: met name ´s avonds als de zon ondergaat en het langzaam donker wordt en vervolgens, als beloning, een sterrenhemel waar je nog de sterren kunt zien (geen "licht-vervuiling") Het is voor ons de ideale vakantie plek: in het huis is de rust compleet met alle voorzieningen die je je maar kan wensen en aktiviteiten als stranden, dorpjes, stadjes, cultuur en natuur is binnen korte tijd te bereiken. De buitenkeuken is optimaal benut en er zijn o.a. verrukkelijke pizza´s gemaakt in de echte steenoven: als moeder hoefde ik niet te koken met dank aan die, door mijn man en kinderen, bewonderde buitenkeuken. Jou fantastische bemiddeling, goede communicatie en al die tips hebben zeker bijgedragen aan onze heerlijke vakantie!
Nogmaals hartelijke dank daarvoor en beslist tot ziens!

Vele lieve groeten vanuit Roermond! Tim, Niels, Jente en Marijke
Villa JPM Juli 2011


Kerk Praia da Luz, Algarve, Portugal Hoi Marianne,
Ja, we zijn weer thuis. De vliegreis Brussel-Faro is goed bevallen.
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Mooi ruim appartement.
Ik heb net (online) een fotoboek bij de HEMA besteld.

We zijn elke avond uit eten geweest, in Praia da Luz.
De Fortaleza (zeezicht !) en The Dolphin (Zuid Afrikaans) zijn echte aanraders!!
Verder een keer gewinkeld in het nieuwe winkelcentrum in Portimao.
Een dagdeel kayakken vanaf Praia do Porto de Mos (met Blue Ocean Divers), superleuk !
Een dag naar de westkust (helaas bewolking en daarom ook niet zelf gaan surfen/boarden)
Ponta de Sagres , Cabo de Sao Vicente , Praia do Castelejo en Praia do Amado.
Mooi om het contrast tussen de zuidkust (zonaanbidders) en de westkust (jongelui/surfers) te zien.

Nogmaals bedankt voor je medewerking ! We zullen je site zeker aanraden bij andere geïnteresseerden.
Groet Erna
Casa BLW Augustus 2011


Boulevard Praia da Luz, Algarve, Portugal Hallo Marianne Peters,
Wij hebben in de maand April voor 4 weken Cassa BLW in Praia de Luz gehuurd. Daarom wil ik toch een woord van dank aan jouw Marianne richten. Wij hebben ons heel erg thuis gevoeld in die woning, het was heel goed ingericht maar ook zeer gezellig. Daar wij al boven de 70 zijn gaat dat lopen niet al te best. Maar door de mooie ligging konden wij heerlijk op het balkon zitten in de zon, en genieten van het zeezicht, maar ook van de mooie omgeving. Wat de verzorging en schoonmaken van de woning betreft dit was gewoon af. Elke week de woning geheel schoongemaakt maar ook de verzorging van linnen goed was perfect. De woning bied veel ruimte maar het was heel leuk dat je voor internet hebt gezorgd, zodat wij toch met de achterban konden e-mailen. Voor de koudere dagen konden wij de verwarming gebruiken zonder bijbetaling. Luz is een heel gezellige plaats met goeie eetgelegenheden. Dus Marianne wij hebben genoten van onze vakantie en zeker van jouw inzet en profesionele uitleg, maar ook van service wat betreft boeking-auto,enz. Je was een kanjer je krijgt van ons een dikke 10 als rapport cijfer. Wij hopen dat wij binnen kort weer kunnen boeken voor het najaar of het voorjaar. Veel liefs en bedankt en een dikke kus van ons.

Groetjes A.S.M.Postma, Workum
Casa BLW April 2011


Casinha APP Odiaxere, Algarve, Portugal Hallo Marianne
… Hierbij ons verhaaltje over ons verblijf in de Casinha APP in Odiaxere
Casinha APP ligt prachtig tussen het groen halverwege op een heuvel. Het huis is erg sfeervol en gezellig. Ook is er voldoende ruimte en van alle gemakken voorzien. (behalve internet) Ideaal voor een korte vakantie of voor overwinteren. Het huis van de eigenaren ligt boven op de heuvel. Er is erg veel privacy. Wij werden erg vriendelijk en gastvrij onthaald door gastvrouw en gastheer Gerda en Simon. Het huis ligt aan een landelijk weggetje in een mooie omgeving. Dicht bij het dorp Odiaxere en op 10 autominuten van Lagos. Wij hadden het huis gehuurd via Marianne Peters, die ons prima geholpen heeft en op alle vragen (snel) een antwoord heeft.
Wij hebben er een fijne tijd gehad (8 weken)

Jack en Hermien Matijsen
Casa APP half Januari tot half Maart 2011Zwarte Rots Praia da Luz, Algarve, Portugal Beste Marianne
Het zit er al weer op voor ons. We hebben 2 leuke weken gehad in Casa CRL. Het weer mocht wel iets beter, maar het leuke appartement compenseert dat wel. Wij hebben nog nooit op zo’n mooi plekkie gezeten. Bij touroperators blijkt de werkelijkheid altijd minder mooi dan de plaatjes. Bij Casa CRL is het tegenovergestelde het geval.
We komen graag nog eens terug en misschien zelfs volgende kerstvakantie al. Dit voorjaar nemen we weer contact met je op hierover. We hadden alleen wel de sleutel meegenomen, maar als het goed is heeft de eigenares die per post vandaag ontvangen. Mijn vader heeft ze opgestuurd vanuit Paderne.
Groetjes en tot volgende keer!

Mervyn en Sandra
Casa CRL December 2010Hallo Marianne,
We zijn goed aangekomen (zowel van de reis als van het eten, haha)
We zien terug op een zeer geslaagde vakantie. Ondanks de lekkage en 'startproblemen' met de tv en de stroomstoring na een flinke onweersbui. Simon en Gerda zijn echt geweldige mensen! Ze hebben ons zelfs naar de luchthaven in Faro gebracht, we pasten niet met 4 personen + koffers in 1 auto. Zelf hadden we als oplossing bedacht om een gedeelte van de bagage op zondag naar Faro te brengen, maar Simon bood aan om ons te brengen, echt super! Ook met de andere vragen en probleempjes hebben ze ons uitstekend geholpen. Jouw sms’jes en bezoekje hebben ons ook echt het gevoel gegeven dat we welkom waren, dank daarvoor. Ik moet even opbiechten dat ik per ongeluk een gastendoekje mee heb gesmokkeld, zat tussen de was, zag ik net. Ook het boekje met visitekaartjes is zoek, de laatste zondag hebben we van auto moeten wisselen i.v.m. een kapotte startmotor, toen is het boekje in het dashboard van de eerste auto blijven liggen. (SORRIE)
Gisteren moest ik al meteen weer werken, wat een afknapper zeg. Vandaag was ik vrij en kon ik eindelijk een beetje acclimatiseren. Het liefst zouden we meteen weer terugkomen naar de Algarve, maar ja.. Wie weet volgend jaar weer...
Nogmaals bedankt voor de goede zorg. Wil je dit ook nog aan Simon en Gerda doorgeven?Ik heb geen mailadres van hen.
We wensen je van hieruit een goed 2011 toe (mag nog wel hè, ook al is het al 12 januari)

Groeten,
Johan en Zwanie
Casinha APP December 2010Hallo Marianne,
En uiteraard kijken we met een gelukzalig gevoelen terug aan ons verblijf in de Algarve. Het is ons immers op alle vlakken goed bevallen. We hebben trouwens al goed reclame gemaakt en hopen nog eens terug te komen naar de Algarve.

Vele groetjes,
Jef en Greet
Casa CRL November 2010Hallo Marianne,
We zijn alweer een paar daagjes terug uit de Algarve; weer gewend aan de Nederlandse temperaturen; alweer een dagje mogen werken..... Vandaag de foto’s bekeken; was een prima vakantie; huis voldeed aan alle verwachtingen!!!.
Mijn dank voor je hulp en wie weet in de toekomst nog eens tot ziens!!!

Groeten,
Erik Jan
Villa ATM Oktober 2010Het was een heerlijke vakantie, het huis perfekt, met alles erop en eraan, gezellig en heel goed voorzien. Anja en Paul waren heel gastvrij, met attenties zoals de ijskast waar al het een en ander in zat en op een wel heel warme avond met een ventilator voor de nacht. Heel attent. Wij vinden honden geen probleem, heel leuk zelfs, maar zelfs voor mensen die daar niet zo op gesteld zijn zou het goed te doen zijn. Ze zijn hartstikke sociaal en lieve honden. Je zit er heerlijk rustig en toch binnen geen tijd tussen de mensen. Wij kenden het al maar er is altijd weer wat nieuws te ontdekken in de Algarve. Een echte aanrader dus! Tot dus misschien een volgende keer, en nog bedankt.

Groetjes, Mathilde
Casinha APP Augustus 2010Goedemorgen Marianne,
Hartelijk dank voor de goede zorgen; we hebben echt een top vakantie gehad in de Algarve!
Had dinsdag nog wel je voicemail gehoord; uiteindelijk hebben we eerst 3uur in het vliegtuig moeten wachten voordat we opstegen. Halverwege de vlucht kregen we te horen dat we geen toestemming kregen om te landen en dat we moesten uitwijken naar Frankfurt om vanaf daar de reis met bus voort te zetten.
Kon er na de heerlijke weken niet zo mee zitten eigenlijk. Nu weer hard aan het werk...

Nogmaals dank, prettig weekend,
Niels
Villa ATM Augustus 2010Hallo Marianne,
Hier nog even een berichtje uit het koude en wisselvallige Holland.
Wij zijn nu een week terug, waarbij alles goed gegaan is op reis in de ochtend vroeg naar Faro en de vliegreis zonder problemen is verlopen. Terugkijkend naar de foto´s en napratend over de vakantie zijn we overtuigd van een fijne vakantie in de Algarve. Het huisje, de stranden, het weer, de stadjes (met name Lagos) en de atmosfeer gaven een echt vakantiegevoel. Wij hebben via jou informatie over het appartement, de website en de foto´s een perfecte voorstelling van zaken gekregen van Casa Bea, Praia da Luz en de Algarve in zijn algemeen. Bij aankomst deed het ons goed dat je een behoorlijk welkomstpakket had samengesteld en info verstrekte over het huisje en de omgeving.
Hierbij dus dank voor de grote mate van inzet om het de vakantieganger naar de zin te maken.

Voor toekomstige klanten van MP Property Care Support geldt dan ook dat wij deze van harte kunnen aanbevelen vanwege:

1. Duidelijke en betrouwbare informatie over appartement, voorzieningen, aankomstroute en vervoer
2. Snelle en correcte emailwisseling.
3. Perfecte ondersteuning, hartelijke ontvangst en uitleg ter plaatse
4. Correcte financiele afwikkeling.

Voor een toekomstige vakantie in de Algarve zullen wij zeker een beroep doen op Marianne Peters van MPPCS!

Met vriendelijke groet,
Familie Mes
Casa BEA Augustus 2010Wij zijn weer in het koude kikkerland, het regent, waait en wij missen QuintaALF en de Algarve nu al ! Misschien moeten we ook maar een casa in Portugal gaan aanschaffen Ja dat lijkt ons wel wat hoor.
De terugvlucht ging goed, half uurtje vertraging en we zaten bij Ronald Koeman en zijn vrouw in het vliegtuig (je zou toch denken dat zij business class zouden vliegen, maar nee zij zaten gewoon tussen het volk. We hoefden gelukkig niets extra’s te betalen terwijl we samen 8 kilo overgewicht hadden!! We hielden ons hart vast toen de weegschaal 48 kilo aangaf…. Mazzel!
Nogmaals bedankt voor je hartelijkheid en attente benadering, we waarderen dat zeer. We hebben het fantastisch gehad en kijken uit naar een volgende keer, dan weten we je zeker weer te vinden. Heel veel succes met alles en groetjes aan de poes he!

Veel liefs, Jan en Sandy
Quinta ALF Augustus 2010Dag Marianne,
Wat missen we het warme weer uit de Algarve en de hartelijkheid van de mensen daar.
Terug in het dagelijkse leven nu, met beide voetjes op de grond.
De foto´s van de visreis zijn niet erg geschikt voor op uw website. De enige waarop je een haai kan zien is deze in bijlage en ik vind hem nogal bloederig.
We verheugen ons al op volgend jaar want we komen zeker nog naar je terug voor een huisje in de streek rond Lagos maar dan met z´n tweeën.

Heel veel groetjes uit het natte België
Det en Yvan
Villa MLG Juli 2010Wij verbleven in de zomer van 2010 3 weken in villa JHV.
Het is een heerlijk huis voor het hele gezin. Door het appartement dat los kan worden bijgehuurd is er zelfs een volop gelegenheid om er met 2 gezinnen te verblijven. Een heerlijk zwembad, zeer gunstige ligging t.o.v. het strand en de stad, Nederlandse TV, etc. Kortom, als je optimaal wilt genieten in Lagos dan is villa JHV een uitstekende plek

Marc
Villa JHV Juli 2010


Dit mooie vakantiepark grenzend aan Parque da Floresta in Budens, is rustig gelegen met een goed onderhouden gemeenschappelijk zwembad. Casa QDM waar wij verbleven, is een heerlijk huis met alles wat je nodig hebt, 2 slaapkamers, 2 badkamers, complete keuken, wasmachine, woonkamer, balkon en privétuin. Een echte aanrader, strand (Salema) 5 minuten met de auto. Je kunt in de omgeving heerlijk eten, in Budens zelf kun je erg goed eten bij restaurant O Tiago, heerlijke steaks en nog veel meer. Kortom een echte aanrader....

Areane
Casa QDM Juli 2010Villa RJO heeft een prachtig zwembad, uitstekende ligging voor iemand die van rust houdt en is zeer goed onderhouden.

Christine
Villa RJO Juli 2010Hallo Marianne, wij zijn al weer een tijdje terug in Nederland. We kijken met veel plezier terug op onze vakantie in de Algarve. Jammer dat je we weer zo snel in ons oude, drukke ritme vervallen. We zijn aan het werk, zitten weer in de file (Wim dan) en rennen weer van hot naar her. Ik heb een mooie foto vanaf Casa BLW met de baai van Praia da Luz op mijn startpagina gezet zodat ik er iedere keer weer aan herinnerd wordt. Misschien helpt dat een beetje haha. Nogmaals hartelijk dank voor de goede bemiddeling in Portugal. Hopelijk doe je goede zaken en als we van mensen horen die naar Portugal op vakantie willen zullen we je mailadres doorgeven.

Liefs Huibie en Wim
Casa JNS en Casa BLW Juli 2010Hallo Marianne,
We zijn alweer even in Nederland, wat gaat de tijd toch hard..
Ik wilde je nog even laten weten dat we een heel fijne vakantie hebben gehad in Casa CRL, super nog bedankt!
Ik heb je site ook nog even doorgestuurd aan een collega, die ook graag naar Portugal op vakantie wilde.
Tot een volgende keer!

Liefs,Daphne Ewout en Noor.
PS: natuurlijk ook de groeten van mijn ouders.
Casa CRL Mei 2010Ja zielig he?! Tóch een staking die roet in het (overigens heerlijke) eten gooit! Maar we waren wel blij dat de vlucht niet geannuleerd werd! Toen we eenmaal in Nederland, alles weer in de auto geladen hadden en een stukje reden hoorden we een raar geluid bij het remmen. Toch maar de ANWB gebeld (zijn we al 23 jaar lid van en nog maar 3 keer gebruik van hoeven maken…), kan die man ons niet vinden ondanks navigatiesysteem!! Enfin, bijna 2 uur later konden we uit Eindhoven vertrekken, geen files gelukkig, en om 17.15 uur (!!!!!) waren we thuis! Een ongelukkig einde van een heerlijke vakantie, die we t.z.t. vast nog eens willen herhalen! Nogmaals bedankt voor jouw rol hierin – en we zullen zeker reclame maken!

Groeten en een fijne zomer verder,
Eric
Casa PJL Juli 2010Hallo Marianne, het was een mooie tijd hier. Bedankt voor de goede zorgen.
Je dongel is in het huisje en Ed heeft daar de sleutel van.
Er staan ongeveer nog 600 min op.
Ada is al thuis en ik ga morgen rijden naar Valladolid.
Ik breek hierna de computer af.
De groeten, veel goede zaken en wie weet tot ziens.
Nogmaals dank. We hebben genoten.(obrigado)

Ja nu ben ik thuis, 3 dagen rijden hoor…. en niet vanmorgen om 07.30 ja.............
ben vandaag om 1700 uur thuis gekomen. gatsie wat koud.
Gelukkig heb ik je gemist, ik ben moeilijk in dag zeggen.
alle gekheid, het was top,gaaf,gers, funcy, woepie joepie.

Groet van mij en Ada.
Casa TRP en Casinha PHL Februari 2010


Als uw tranen gedroogd zijn.. click op de pijl en u komt weer bij onze leuke vakantiehuisjes, Algarve Portugal    


© 2008-2013 Marianne Peters